Sparta Voetbalkamp in Gouda | Meivakantie 2024

Beleef tijdens een Sparta Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de Sparta Jeugdopleiding. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een Sparta Voetbalkamp is een voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Voor wie:

De Sparta Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer:

Meivakantie

Tijden:

Beide dagen van het Sparta Voetbalkamp starten om 09:00 uur en zijn om 16:00 uur afgelopen.

Prachtig tenue:

Tijdens het Sparta Voetbalkamp is het verplicht om een Sparta Experience tenue te dragen!

De trainers:

Tijdens het Sparta Voetbalkamp krijg je training van talentvolle trainers van partnerclubs van Sparta die extra worden opgeleid.

Meer dan voetbal:

Tijdens de activiteiten van de Sparta Football Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kun je veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens een Sparta Voetbaldag wordt je ook gestimuleerd je mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Certificaat:

Na afloop van het Sparta Voetbalkamp ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk certificaat.

Beeldmateriaal:

Tijdens de Sparta Experience activiteiten kunnen er van de activiteit en haar deelnemers beeldmateriaal worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan door Sparta evenals door haar partners (locatie houders, clubs, evenementlocaties) worden gebruikt in haar communicatiemiddelen ter promotie van Sparta Events. Het verkregen beeldmateriaal zal door Sparta voor onbepaalde tijd worden bewaard. Indien hier vragen of verzoeken over zijn, kan contact opgenomen worden met de Sparta Experience via sparta@football-experience.com.

Vroegboekprijs:

Tot 4 weken voor de start van een evenement geldt de vroegboekprijs. Geef uw kind daarom op tijd op en profiteer van deze korting.

Bevestigingsmail:

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: sparta@football-experience.com

Meld je aan!

  • GCFC Gouda
  • Bodegraafsestraatweg 52, 2805 GR Gouda
  • Meivakantie
  • 7 t/m 13 jaar

124

Dit evenement zit vol.

Tenue info

Dit tenue is verplicht bij het Sparta Voetbalkamp.

De Sparta Experience Sweater is optioneel bij te kopen op het Sparta Voetbalkamp.