Sparta Voetbaldag in Krimpen aan de Lek

Beleef tijdens een Sparta Voetbaldag hoe het is om te trainen bij de Sparta Jeugdopleiding. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een Sparta Voetbaldag is een voetbaldag waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

 

Voor wie:

De Sparta Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer:

Woensdag 3 januari 2024.

Tijden:

De dagen van een Sparta Voetbaldag starten om 09:00 uur en zijn om 16:00 uur afgelopen.

Zaal programma:

In verband met de weersverwachtingen in de Kerstvakantie zal er (een gedeelte van de dag) binnen getraind worden. Dit vind plaats in de Sporthal De Walvis (Krimpen aan de Lek).

Prachtig tenue:

Tijdens de Sparta Voetbaldag is het optioneel mogelijk op een Sparta Experience tenue bij inschrijving aan te schaffen.

De trainers:

Tijdens de Sparta Voetbaldagen krijg je training van talentvolle trainers van partnerclubs van Sparta die extra worden opgeleid.

Meer dan voetbal:

Tijdens de activiteiten van de Sparta Football Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kun je veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens een Sparta Voetbaldag wordt je ook gestimuleerd je mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht:

Er wordt tijdens het Sparta Voetbaldagen getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de spelers meer persoonlijk aandacht bieden.

Certificaat:

Na afloop van de Sparta Voetbaldag ontvang iedere deelnemer een persoonlijk certificaat.

Beeldmateriaal:

Tijdens de Sparta Experience activiteiten kunnen er van de activiteit en haar deelnemers beeldmateriaal worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan door Sparta evenals door haar partners (locatie houders, clubs, evenementlocaties) worden gebruikt in haar communicatiemiddelen ter promotie van Sparta Events. Het verkregen beeldmateriaal zal door Sparta voor onbepaalde tijd worden bewaard. Indien hier vragen of verzoeken over zijn, kan contact opgenomen worden met de Sparta Experience via sparta@football-experience.com.

Vroegboekprijs:

Tot 4 weken voor de start van een evenement geldt de vroegboekprijs. Geef uw kind daarom op tijd op en profiteer van deze korting.

Bevestigingsmail:

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: sparta@football-experience.com

Meld je aan!

  • v.v. Dilettant
  • Tiendweg 10, 2931 LC Krimpen aan de Lek
  • 3 januari 2024
  • Alle kinderen van 7 t/m 13 jaar

79

Uitverkocht