Sparta Football Experience dag in Bodegraven | Meivakantie 2024

Beleef tijdens een Sparta Football Experience dag hoe het is om te trainen bij de Sparta Jeugdopleiding. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een Sparta Football Experience dag is een dag waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Voor wie:

De Sparta Football Experience dag is voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer:

Woensdag 1 mei

Tijden:

De Sparta Football Experience dag start om 09:00 uur en is om 16:00 uur afgelopen.

Prachtig tenue:

Tijdens de Sparta Football Experience dag is het mogelijk om een Sparta Experience tenue te dragen! Deze is aan te schaffen tijdens het inschrijfproces.

De trainers:

Tijdens de Sparta Football Experience dag krijg je training van talentvolle trainers van partnerclubs van Sparta die extra worden opgeleid.

Meer dan voetbal:

Tijdens de activiteiten van de Sparta Football Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kun je veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens een Sparta Football Experience dag wordt je ook gestimuleerd je mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Certificaat:

Na afloop van de Sparta Football Experience dag ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk certificaat.

Beeldmateriaal:

Tijdens de Sparta Football Experience activiteiten kunnen er van de activiteit en haar deelnemers beeldmateriaal worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan door Sparta evenals door haar partners (locatie houders, clubs, evenementlocaties) worden gebruikt in haar communicatiemiddelen ter promotie van Sparta Events. Het verkregen beeldmateriaal zal door Sparta voor onbepaalde tijd worden bewaard. Indien hier vragen of verzoeken over zijn, kan contact opgenomen worden met de Sparta Football Experience via sparta@football-experience.com.

Vroegboekprijs:

Tot 10 april 2024 geldt de vroegboekprijs. Geef uw kind daarom op tijd op en profiteer van deze korting.

Bevestigingsmail:

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: sparta@football-experience.com

Meld je aan!

  • ESTO
  • Kievitsheuvel 1, 2411 LL Bodegraven
  • 1 mei 2024
  • 7 t/m 13 jaar

69

Nog 12 plekken beschikbaar

Tenue info

Dit tenue is optioneel bij de Sparta Football Experience dag.

De Sparta Football Experience Sweater is optioneel bij te kopen op de Sparta Football Experience dag.