Sparta Experience Voetbalkamp in Nootdorp | 19 & 20 augustus 2024

Beleef tijdens een Sparta Experience Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de Sparta Jeugdopleiding. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een Sparta Experience Voetbalkamp is een voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Voor wie:

De Sparta Experience Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer:

Maandag 19 & dinsdag 20 augustus 2024

Tijden:

Beide dagen van het Sparta Experience Voetbalkamp starten om 09:00 uur en zijn om 16:00 uur afgelopen.

Prachtig tenue:

Tijdens het Sparta Experience Voetbalkamp is het verplicht om een Sparta Experience tenue te dragen!

De trainers:

Tijdens het Sparta Experience Voetbalkamp krijg je training van talentvolle trainers van partnerclubs van Sparta die extra worden opgeleid.

Meer dan voetbal:

Tijdens de activiteiten van de Sparta Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kun je veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens een Sparta Experience Voetbalkamp wordt je ook gestimuleerd je mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht:

Er wordt tijdens het Sparta Experience Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de spelers meer persoonlijk aandacht bieden.

Certificaat:

Na afloop van het Sparta Experience Voetbalkamp ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk certificaat.

Beeldmateriaal:

Tijdens de Sparta Experience Voetbal activiteiten kunnen er van de activiteit en haar deelnemers beeldmateriaal worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan door Sparta evenals door haar partners (locatie houders, clubs, evenementlocaties) worden gebruikt in haar communicatiemiddelen ter promotie van Sparta Events. Het verkregen beeldmateriaal zal door Sparta voor onbepaalde tijd worden bewaard. Indien hier vragen of verzoeken over zijn, kan contact opgenomen worden met de Sparta Football Experience via sparta@football-experience.com.

Vroegboekprijs:

Tot 4 weken voor de start van een evenement geldt de vroegboekprijs. Geef uw kind daarom op tijd op en profiteer van deze korting.

Bevestigingsmail:

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: sparta@football-experience.com

Meld je aan!

  • RKDEO
  • Sportparkweg 30, 2631 GA Nootdorp
  • 19 & 20 augustus 2024
  • 7 t/m 13 jaar

114

Nog 46 plekken beschikbaar

Tenue info

Sparta Experience Voetbalkamp tenue

Dit tenue is verplicht bij het Sparta Experience Voetbalkamp.

Sparta Experience Voetbalkamp Sweater

De Sparta Experience Sweater is optioneel bij te kopen op het Sparta Experience Voetbalkamp.