Sparta Voetbalkamp in Capelle aan den IJssel | 22 & 23 augustus 2024

Beleef tijdens een Sparta Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de Sparta Jeugdopleiding. Dit voetbalkamp biedt jonge voetballers de unieke kans om hun vaardigheden en passie voor de sport te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren trainers. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan verschillende aspecten van het spel, zoals jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Elk onderdeel van de training is ontworpen om je te helpen een complete voetballer te worden.

Voor wie:

Het Sparta Voetbalkamp is voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer:

Het Voetbalkamp vindt plaats op donderdag 22 & vrijdag 23 augustus 2024.

Tijden:

Beide dagen van het Sparta Voetbalkamp starten om circa 09:00 uur en zijn om 16:00 uur afgelopen. Via de mail krijg je in aanloop van het kamp nogmaals de informatie met daarin de inlooptijd van het Voetbalkamp

Prachtig tenue:

Tijdens het Sparta Voetbalkamp is het verplicht om een Sparta Experience tenue te dragen! Deze is aan te schaffen tijdens het inschrijfproces via de rode knop hiernaast

De trainers:

Tijdens het Sparta Voetbalkamp krijg je training van talentvolle trainers van partnerclubs van Sparta die extra worden opgeleid. De trainers staan onder begeleiding van een opgeleide Head of Coach waardoor wij ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen.

Meer dan voetbal:

Tijdens de activiteiten van de Sparta Football Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kun je veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens een Sparta Voetbalkamp wordt je ook gestimuleerd je mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht:

Er wordt tijdens het Sparta Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de spelers meer persoonlijk aandacht bieden.

Certificaat:

Na afloop van het Sparta Voetbalkamp ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk certificaat.

Beeldmateriaal:

Tijdens de Sparta Football Experience activiteiten kunnen er van de activiteit en haar deelnemers beeldmateriaal worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan door Sparta evenals door haar partners (locatie houders, clubs, evenementlocaties) worden gebruikt in haar communicatiemiddelen ter promotie van Sparta Events. Het verkregen beeldmateriaal zal door Sparta voor onbepaalde tijd worden bewaard. Indien hier vragen of verzoeken over zijn, kan contact opgenomen worden met de Sparta Football Experience via sparta@football-experience.com.

Vroegboekprijs:

Tot 4 weken voor de start van een evenement geldt de vroegboekprijs. Geef uw kind daarom op tijd op en profiteer van deze korting.

Bevestigingsmail:

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: sparta@football-experience.com

Meld je aan!

  • CVV Zwervers
  • Couwenhoekseweg 1, 2904 XZ Capelle aan den IJssel
  • 22 & 23 augustus 2024
  • 7 t/m 13 jaar

114

Nog 43 plekken beschikbaar

Tenue info

Sparta Experience Voetbalkamp tenue

Dit tenue is verplicht bij het Sparta Experience Voetbalkamp.

Sparta Experience Voetbalkamp Sweater

De Sparta Experience Sweater is optioneel bij te kopen op het Sparta Experience Voetbalkamp.