Sparta Voetbalschool in Maasland

Ontwikkel je skills bij de Sparta Voetbalschool en beleef tijdens de 10 trainingen hoe het is om te trainen bij de Sparta Jeugdopleiding. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Voor wie?

De Sparta Voetbalschool is voor jeugdspelers van 7 tot en met 13 jaar oud, die extra gemotiveerd zijn te werken aan hun ontwikkeling. Meiden én jongens. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Wanneer?

Vrijdag: 1,8,15,22, Maart | 5,12,19 April | 24,31 Mei | 7 Juni

Tijden?

De training van de Sparta Voetbalschool start om 18:00 uur en is om 19:00 uur afgelopen.

Prachtig tenue

Tijdens de Sparta Voetbalschool trainingen voetballen alle deelnemers in een prachtig Sparta trainingstenue. Mocht dit tenue al in je bezit zijn, dan hoeft deze niet opnieuw aangeschaft te worden. Daarnaast kunt u een extra Sparta trainingstrui aanschaffen. Wel zo fijn in de koudere maanden.

De trainers

Tijdens de Sparta Voetbalschool krijg je training van talentvolle trainers van partnerclubs die extra worden opgeleid door de Sparta Experience.

Meer dan voetbal

Tijdens de activiteiten van de Sparta Football Experience staat voetbal centraal. Door te voetballen kun je veel meer leren dan alleen beter leren voetballen. Tijdens de Sparta Voetbalschool wordt je ook gestimuleerd je mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens de Sparta Voetbalschool getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen wij de spelers meer persoonlijk aandacht bieden.

Beeldmateriaal

Tijdens de trainingen van de Sparta Voetbalschool kan er een foto- en videograaf vanuit Sparta aanwezig zijn. Het beeldmateriaal wat tijdens de training van de sparta Voetbalschool wordt opgenomen, kan door Sparta evenals door haar partners (locatiehouders, clubs & evenementenlocaties) worden gebruikt in haar communicatiemiddelen ter promotie van Sparta evenementen. Indien hier bezwaar tegen is / verzoeken over zijn, kan er contact opgenomen worden met de organisatie via: sparta@football-experience.com

Bevestigingsmail

Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail bij inschrijving. Mocht u deze mail niet ontvangen vragen wij u eerst om u Ongewenste-mail box te controleren. Mocht u de mail daar ook niet in kunnen vinden vragen wij u contact op te nemen met ons via de mail: sparta@football-experience.com

Meld je aan!

  • MVV'27
  • Sport- en recreatiepark ‘De Commandeur’, Doelpad 2, 3155 AE Maasland
  • maart- juni
  • Alle kinderen van 7 t/m 13 jaar oud

170

Uitverkocht

Tenue info

Sparta Experience Voetbalkamp tenue

Dit tenue is verplicht bij de voetbalschool van Sparta.

Sparta Experience Voetbalkamp Sweater

De Sparta Sweater is optioneel bij te bestellen bij de Sparta voetbalschool